Folkene bag

Innovationsdiamantspillet er udviklet af de tre partnere i Brilliant Innovation ApS:
 
Lars Henrik Nielsen; innovationschef i Vejle Kommune. Lars' ambition er at skabe udvikling og forandring i virksomheder - og een af måderne er at gå anderledes til værks. Derfor er spillet ideelt som faciliteringsværktøj, da det igangsætter nye tanker og dialoger blandt medarbejdere og ledere.
 
Sune Nygaard; kompetencechef i Tyréns. Sune vil gerne skabe varige resultater i sine innovationsprocesser. Det kreative skal kunne omsættes til konkret handling og derfor er det vigtigt at spillet ikke blot er sjovt at spillet, men også giver værdi for virksomheden. Det praksisnære og den tætte kobling til læring, bidrager til at give værdi.
 
Jonas Sprogøe, konsulent og direktør i Bedre Praksis. Med spillet ønsker Jonas at omsætte innovationsteori til hands-on praksis på en sjov og lærerig måde. Det er igennem mødet mellem forskellige forståelser og tilgange at det nye og innovative opstår - og ofte er vi nødt til at facilitere og skabe rum for disse møder i en travl hverdag.
 
Andre gode folk har været inde over:
 
Lotte Darsø, lektor ved Aarhus Universitet. Lotte har været faglig konsulent på udviklingen af spillet. Lotte er forfatter til blandt andet Innovation in the Making (2001) og Innovationspædagogik (2011).
 
Spillet er designet af Visuel Optur. Læs mere om de kreative mennesker her.
Brilliant Innovation Aps | CVR: DK36042060